top of page
IMG_0649.jpg

Slow flow

Slow flow yoga is perfect voor diegene dat opzoek zijn naar een waardevolle ervaring voor lichaam en geest. Bereid je voor op veel stretchen en het versterken van je lichaam.  Houdingen worden over het algemeen langer vastgehouden en de overgangen tussen houdingen zijn iets langzamer. De zachtere aard is goed voor beginners en voor diegene dat meer stil willen staan bij techniek.

Vinyasa all levels

IMG_0564.jpg

Vinyasa all levels is van het begin tot het einde een zoektocht voor zowel beginners als gevorderen. Het zijn twee fysieke yogavormen met non-stop beweging als kenmerk. In elke les komt er een nieuwe serie oefeningen bij met een aantal vaste poses om je kracht, balans, flexibiliteit en ademhaling te versterken die je zowel beginner als gevorderden met uitdaging zal aangaan. 

IMG_0598_edited.jpg

Meditatie

Dankzij meditatie kan je een manier ontwikkelen om met je emoties en gedachten gebalanceerd om te gaan. Gedachten en emoties kunnen heel groot zijn. Hier is het belangrijk te ontdekken waar deze gedachten en emoties vandaan komen. Vandaar je best vanuit een eigen hulpvraag aan meditatie start.

Balanceer en neutraliseer je zenuwstelsel aan de hand van een bewuste ademhaling. 

 

RELAX YOUR BODY AND MIND

Yin yoga en massage

IMG_0591.jpg

Yin yoga werkt fysiek ontspannend maar de yang energie van de mind kan behoorlijk confronterend zijn.
Ik raad daarom yin yoga aan voor deelnemers die een leven leiden waarin veel yang energie aanwezig is. En bij 99% van de mensheid is overmaat van yang aanwezig.
Er wordt tijdens yin lessen meer focus gelegd om ruimte te creëeren in de pezen, gewrichten, bindweefsel en botstructuur. Yin geeft je meer de mogelijkheid tot mobiliteit van de gewrichten wat een meerwaarde biedt tijdens de yang lessen (vinyasa all levels).

bottom of page